Fra: Bestyrelsen d. 18. juli 2023


Pølsevogn og halal i Café Gadehjørnet

Når de fleste af os er kommet tilbage fra sommerferien, trænger vi måske til at blive forkælet lidt med en god pølse eller sandwich. Begge dele kan du som beboer i Gadehavegård få gratis onsdag d. 30. august mellem kl. 17:00 – 19:00. PPS står udenfor med deres pølsevogn, og personalet i Café Gadehjørnet sørger for halal pølser og sandwich.

Vi vil bede dig om at være opmærksom på, at der kun udleveres én pølse eller sandwich per person ad gangen. Du er meget velkommen til at stille dig bag i køen igen for at få mere at spise. Har du et barn med under 12 år, kan du få pølse/sandwich udleveret til barnet samtidig.

Der er ikke salg fra Café Gadehjørnet i dette tidsrum, men du kan få udleveret en kildevand, sodavand eller cocio samtidig med din mad.

Efter at have spist din mad, kan du få en lille dessert udleveret i Café Gadehjørnet. Desserten gives kun til spisende gæster.

Vi ser meget gerne, at du tilmelder dig/din familie senest onsdag d. 2. august 2023, da det gør det lettere for at planlægge indkøb, men når du det ikke, er du alligevel velkommen til at komme ned og få en bid mad.

Vi håber at se mange jer denne aften.


Nyhedsarkiv27. september 2023


Efterårshygge i beboerhuset

11. august 2023


Nyhedsbrev Udviklingsplanen

1. august 2023


Tapas og italiensk musik

1. august 2023


John Mogensen Live

18. juli 2023


Pølsevogn og halal i Café Gadehjørnet