Fra: Udviklingsplanen ved Nanna Rohweder d. 22. december 2022


Jule- & Nytårshilsnen fra Byggeudvalget

I starten af det nye år kan du se og høre, hvad der skal ske i 2023. Byggeudvalget inviterer til en Info-café i beboerhuset 17. januar fra kl. 17 til kl. 19.
Du kan bare komme forbi.
Onsdag d. 18. er Nanna i info-caféen fra kl. 10-16.

I starten af 2023 vil vi gerne invitere alle beboere til en info-café. Her kan I se, hvor langt vi er kommet, nu da udviklingsplanen og helhedsplanen er sat i gang.

Info-caféen er en udstilling, hvor byggeudvalget vil fortælle og vise beboerne hvad der skal ske. Byggeudvalget består af beboernes repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen, de rådgivende arkitekter, og eksperter fra Domea.dk.

Du kan også i Info-caféen møde genhusningskonsulenterne, Lene og Nagihan og kommunikationskonsulent Nanna Rohweder, som vil guide dig i, hvor du kan finde oplysninger på vores website www.gadehavegaard.dk

Nedrivning i august ved Øksen

I august 2023 kommer den første gravko til Gadehavegård, når opgangene i Øksen 23 og 24 skal rives ned.
Vi begynder også på at bygge prøvelejligheder i Øksen nr. 25, så I senere kan se, hvordan de renoverede lejligheder kommer til at se ud.
Arbejdet med planerne skrider således frem hver eneste dag.

Se og hør om arkitekternes løsninger

Så vi vil gerne give jer en status på hvilke løsninger arkitekterne er kommet frem til, de forventede tidsplaner, overblik over de nye typer boliger og meget mere.

Bare kom forbi fra kl. 17

Du behøver ikke tilmelde dig. Bare kom forbi tirsdag d. 17. januar 2023 kl. 17-19. Hvis du ikke kan nå det tirsdag er kommunikationskonsulent Nanna i Info-caféen onsdag d. 18. januar fra kl. 10-16. Kig forbi.

Med venlig hilsen
Byggeudvalget
Afdelingsbestyrelse, Domea.dk og de rådgivende arkitekter fra Arkitema


Nyhedsarkiv27. september 2023


Efterårshygge i beboerhuset

11. august 2023


Nyhedsbrev Udviklingsplanen

1. august 2023


Tapas og italiensk musik

1. august 2023


John Mogensen Live

18. juli 2023


Pølsevogn og halal i Café Gadehjørnet