Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Velkommen til Gadehavegård

– et boligfællesskab i Høje-Taastrup

Driftscenteret

Vi tager os af alt det praktiske for dig

Spørg Driftscenteret

Afd.bestyrelsen

Vi er beboernes tillidsmænd

Spørg Afdelings

-bestyrelsen

Udviklingsplanen

Beboerne stemte ja til udviklingsplanens finansiering

Spørg om Udviklingsplanen

Genhusning

“Hvornår kan vi flytte tilbage igen efter renoveringen?”

Spørg Genhusningsteamet

Det boligsociale Team

Masser af muligheder for børn, unge og ældre i Gadehavegaard

Spørg os om dine muligheder

Nyheder i Gadehavegård:Fra: Bestyrelsen

d. 1. september 2021


Læs hvad vi skal stemme om

Vi skal stemme om Udviklingsplanens finansiering til beboermødet d. 19. september – altså hvad planen indeholder i Gadegavegård.

Se her, hvad du får for pengene og hvad din huslejestigning så bliver i fremtiden.


Fra: Bestyrelsen

d. 11. august 2021


Ekstraordinært beboermøde
Vi skal på mødet høre, hvad får vi for pengene og stemme om udviklingsplanens finansiering. Nyt om det nye Kvarterhus. Hvad der skal ske med din bolig efter 2023?. Se de to udstillinger om udviklingsplanen 7 – 16. sept.

Fra: Det Boligsociale Team

d. 11. august 2021


Ny gratis social og økonomisk rådgivning er startet 1. juli 2021
De to nye rådgivere hedder Pi og Sara, og de er ansat til både at tage sig af økonomiske og sociale udfordringer for beboerne.

Seneste nyt fra Driftscentret

Herunder ser du info fra ‘Min Boligservice’-appen

(download appen her til din mobil/iPad og få flere muligheder for at kommunikere med din opgang)

Ventilationsmotor defekt (21.10.2021, 11.01)
Sylen 31 Kære Beboere I kan opleve at jeres ventilation ikke kører optimalt, samt der er høje lyde i den forbindelse. Der er tilkaldt reparatør - til ventilationsmotoren på loftet
CYKELINDSAMLING I UGE 43 (13.10.2021, 08.20)
Kære beboere - blot et venligt heads-up (er omdelt i alle postkasser) Oprydning af cykler, barnevogne m.v. Det er igen blevet tid til at rydde op i cykler og barnevogne m.v., som er placeret rundt omkring i Gadehavegård. Vi vedlægger 3 stk. gule strips i postkassen til at sætte på de cykler, barnevogne m.v., som ikke skal kasseres. De vedlagte strips skal placeres tydeligt - inden mandag d. 25. oktober 2021 Mandag d. 25. oktober 2021 vil vi starte oprydningen i kældre og cykelskure/stativer. Vi forventer at være færdige fredag d. 29. oktober 2021. Indbringelsesværdige cykler m.v., der ikke er mærkede vil blive overgivet til Politiet/Hittegods. ”Politiet opbevarer hittegods i op til tre måneder alt afhængig af hittegodsets art. Vær opmærksom på, at cykler kun opbevares i en måned. Hvis ejeren af et stykke hittegods ikke har henvendt sig inden ovenstående tidsfrist, sælger politiet den indleverede genstand på auktion” Hvis der er behov for yderligere strips, kan disse afhentes hos Driftscenteret i åbningstiden. Med venlig hilsen Driftscenteret DFB, Gadehavegård
Bliv vaccineret nu (07.10.2021, 08.05)
- og beskyt dig selv og andre mod at blive syg af COVID-19. på Testcenteret Taastrupgårdsvej 28. Det er UDEN tidsbestilling. Husk dit sundhedskort: Mandag lukket Tirsdag 9-17 Onsdag 12-20 Torsdag 9-17 Fredag 9-17 Lørdag 9-17 Søndag lukket (opslag i alle opgange)
Parkering - forældede gæstekort (10.08.2021, 05.48)
Kære beboere i Gadehavegård Vi oplever flere beboere i Gadehavegård har fået p-bøder, og dette fordi der er blevet brugt ”gamle” gæstekort. Hvis du ligger inde med gamle gæstekort, skal de kasseres, og nye afhentes i Driftscenteret i vores åbningstid. På de nye gæstekort er kontrolgebyret på 795,-kr. (Der kommer ligeledes opslag ud i alle opgange, med billede af hvordan det gældende gæstekort ser ud.) Med venlig hilsen Driftscenter DFB - Gadehavegård

Kalender for Gadehavegård

Arrangementer og aktiviteter i løbet af året - som du kan få ind i din kalender på mobil eller pc -og blive husket på!

Her ligger Gadehavegård


Kom og besøg os

Besøgende kan parkere 3 timer gratis.

Kun 10 min. fra Høje Taastrup Station.