Klubber & Foreninger

i – og udenfor Gadehavegård


Gadehavegård Genbrugscentral

Her kan alle i Gadehavegård finde gode GRATIS brugte ting og sager. Du kan personligt aflevere dine egne velholdte ting og sager onsdag aften kl. 18-19:30.

Vi har tøj og fodtøj til børn, kvinder og mænd.

Desuden har vi også sengetøj, gardiner, køkkenting, legetøj, bøger, dvd film til børn og voksne, musik cd’er, haveborde, billeder, spejle og meget mere.

Vi modtager alt – dog ikke store møbler – det skal blot være rent og helt.

Vi kan ikke garanterer vi har de viste ting – men vi har så meget andet – så kig endelig forbi.

Hvor:

Øksen 28, kælderen

Hvornår:

Onsdag: 18-19:30


NB! GADEHAVE GYM ER IKKE ÅBENT FOR TIDEN

Gadehave Gym

Gadehave Gym er et fitness center for beboere i Gadehavegård. Gadehave gym bliver drevet af frivillige, der står for at holde åbent, købe ind og meget meget mere. Da det hele køre på frivillig basis, er der ikke professionel hjælp, men vi hjælper gerne så meget vi kan.


Prisen er 100 kr. for 3 måneders medlemskab og så kan du træne alt det du vil i vores åbningstider. 


Bliv frivillig og træn 2 timer gratis om ugen

Hvor:

Sylen 28, kælderen

Hvornår: (åbningstider kan variere. Chek vores facebook)

Mandag: 16.30-18

Onsdag: 17-19

Lørdag: 10-12, 16-18

Søndag: 8-9.30


Musikklubben “Det Vi Er”

Musikklubben er nogle musik glade beboere i Gadehavegård, med 12 faste medlemmer, der mødes hver tirsdag aften, hvor der bliver hygget med sange og musik. Der er nogen af medlemmerne, der har en særlig forudsætning, for at spille eller synge. Med andre ord er vi en broget skare, der mødes for at spille musik. KLIK og læs mere

Med det nye lokale er der mulighed for at udvide klubbens aktiviteter. Derfor har klubben forsøgsvis startet et hold for nye guitarister, med en times undervisning hver mandag. Hvor der undervises i nodelære, musikteori samt guitarteknik på begynderniveau.

Hvis du nu sidder og kunne tænke dig at lære at synge eller spille, eller allerede kan det, og har lyst til at lære fra dig, så kig forbi. Hvor? Vi holder til nede i genbrugsgården i pavillonen, som vi deler med de frivillige i genbrugsgården, på Sylens parkeringsplads. Hvis det lyder spændende, er det bare at dukke op hver tirsdag kl. 19: Lågen til højre for containeren vil være åben (i indhakket).


Hvad koster det? Der betales kontingent 10 måneder om året – 50 kr. om måneden, som går til kaffe, te og kage og vedligeholdelse af udstyr samt udflugter af musikalsk tilsnit. Vi har en prøvetid på en måned som er gratis, så har man mulighed for at finde ud af, om man vil være med eller ej

Hvor:

Den gamle varmecentral

Øtoftegaardsvej 6

Hvornår:

Hver tirsdag aften


Formiddags caféen

Formiddags Caféen er som ordet siger om formiddagen fra kl. 9:30 til 11:00. Vi drikker kaffe/the og spiser morgenmad sammen og så snakker vi om alt mellem himmel og jord.


Vi har det rigtig hyggeligt, så kom og være med det koster kun en flad 10’er og du får kaffe/the, brød, smør, ost og marmelade. Der er ingen tilmelding, du kommer bare. Vi glæder os meget til at se dig. 🙂

Hvor:

I Beboerhuset

Hvornår:

Formiddage kl. 9:30 – 11.00


Banko

NB! BANKOKLUBBEN ER NEDLAGT

Bankoklubben Optimisten, er en bankoklub primært for beboere i Gadehavegård, men alle er meget velkommen. Vi spiller banko med præmier og har også banko til jul og påske.

Hvor:

Beboerhuset, Øksen 33

Hvornår: Hver 2. onsdag i ulige uger fra kl. 18:55


Fritids – Og Ungdomsklubben Gadehaven

Gadehaven er den lokale fritid og ungdomsklub. Den ligger placeret i lokaler ved Gadehaveskolen og bær en af de helt store roller i områdets børn og ungeliv. I klubben vil du kunne lære at spille på instrumenter, lektiehjælp, komme på udflugter, spille computer, spille fodbold, lære at lave mad og meget mere.

Hvor:

pavillonen i genbrugsgården (nede ved Sylens parkeringsplads)

Hvornår:

Hver tirsdag aften


Foto: Danny Tran – Billed-Ekspressen

HTI Fodbold

HTI er den lokale idrætsforening. De tilbyder bl.a. fodboldtræning for unge og børn. HTI er meget engageret i lokalområdet og er en af de vigtige foreninger herude.

Hvor:

Gadehavegårdsvej 1


Bydelsmødre

Bydelsmødrene i Høje-Taastrup er en frivillig social forening, som består af kvinder med forskellige kulturer og baggrunde. Bydelsmødrene har alle gennemført en gratis uddannelse, hvor de har fået viden om sundhed, det danske samfund, børn og familieliv, fritid og skolegang.

Kontakt:

Maria Hertz

Tlf. 21 17 86 42

mail: ejdmhk@domea.dk

Hvor:

Bygmestervej 10, 1. sal tv.

2400 København NV

Hvad kan man bruge en Bydelsmor til? Bydelsmødrene taler mange sprog og kan bruges som samtale- og sparringspartnere. Bydelsmødrene brygger bro mellem kvinder og lokalsamfundet gennem information og netværk. Bydelsmødrene laver forskellige aktiviteter og arrangementer, som alle kvinder er velkommen til f.eks. Kvindecafe og foredrag. KLIK og læs mere.

• En Bydelsmor er god til at lytte og har tavshedspligt.

• En Bydelsmor rådgiver ikke, men henviser og informerer. 

• En Bydelsmor arbejder frivilligt, og er gratis at bruge. 


Vi søger flere Bydelsmødre i Høje-Taastrup. Er det noget for dig?

• Vil du støtte kvinder i dit lokalområde?

• Vil du arrangere aktiviteter for kvinder og børn?

• Vil du have mere viden om det danske samfund og få et større netværk? 

• Har du lyst til at gøre en forskel? Bliv Bydelsmor!

• Bydelsmødrene taler mange forskellige sprog og kan derfor nå ud til mange forskellige kvinder.

• Bydelsmødrene gennemgår og består en Bydelsmødre-uddannelse. På uddannelsen undervises der blandt andet i et godt familieliv, sundhed, kost og det danske samfund.

• Bydelsmødrene arbejder frivilligt ca. 2 – 3 timer pr. måned og mødes derudover til èt foreningsmøde pr. måned. 


Sådan bliver du bydelsmor! 

Kontakt koordinator Maria Hertz på telefon: 21 17 86 42, eller e-mail: ejdmhk@domea.dk, eller kom forbi pavillonen v. Øksen 1.


Uddannelsen er gratis og består af 12 undervisningsgange á 3,5 times varighed. Undervisningen begynder i september 2015 og slutter i december 2015. Den foregår i Gadehavegård, men vi søger Bydelsmødre fra hele kommunen.