Beboerdemokrati

Velkommen til

Afdelingsbestyrelsen

Vi er beboernes tillidsmænd

Her kan du se hvad bestyrelsen arbejder med

Vi er 5 beboere, som er demokratisk valgt af beboerne. Vi er derfor beboernes repræsentanter, hvor vi henholdsvis er 3 og 2 på valg hvert andet år til den årlige generalforsamling. Suppleanter er på valg hvert år.

Vi arbejder frivilligt som tillidsmænd for alle beboeres gode sociale og fysiske liv i Gadehavegaard.

Hvad sker der i morgen?
Følg med og se kalenderen

Hvad er næste arrangement i beboerhuset?

Hvornår bages der pizza ved grillhytten? Fejrer vi Eid i år? Kan alle børn være med til påskeæg-jagt? Følg med i alt det, der sker.

Kalenderen er for 0-99 år.

Ses vi sammen med de andre naboer?

Mange generationer spiller banko, piger spiller fodbold og mødre og fædre går i vores træningscenter, og så er der en flok musikglade beboere, der spiller sammen.

Hvilken klub vil I lave?

Se hvordan du starter din egen klub her

Hvad gør vi for beboere?

Hvem i bestyrelsen tager sig af hvad?

Hvorfor arbejder vi frivilligt for et godt beboerdemokrati? Hvor skal du henvende dig, hvis du har forslag til at gøre noget bedre?

skriv til os – vi vil gerne høre fra vores naboer

Læs GHG-NYT nyhedsbrevene!
Du får dem også i din postkasse.

Vores nyhedsbrev ligger 4 gange om året i din postkasse. Følg med i både dét, der er vigtigt at vide, og dét, der er rart at vide.

Hvad blev der besluttet?
Se referater fra vores møder

Seneste nyt fra bestyrelsen:Af: Udviklingsplanen ved Nanna Rohweder d. 14. oktober 2021


Genhusningskontor lukket idag 14.10. Teamet er på kursus
I dag torsdag d. 14. oktober er genhusningskonsulenterne på kursus i BL – Danmarks Almene Boliger. Derfor er kontoret lukket. Næste torsdag er de igen tilbage. Du kan altid skrive en mail eller ringe til en af de tre konsulenter: Lene Bruun Hansen, Nagihan Cetin eller Thomas Bak.

Af: Driftscentret Gadehavegård d. 14. oktober 2021


Oprydning af cykler og barnevogne
Fra mandag d. 25. oktober rydder vi op i cykler og barnevogne, som ingen bruger. Du får 3 stk. gule strips i din postkasse. Sæt en gul strip på de cykler, barnevogne m.v., som ikke skal kasseres. Så fjerner vi dem ikke.

Af: Driftscentret Gadehavegård d. 1. oktober 2021


René stopper. Johannes og Hasan starter i Driften
Hvis du ser to “blå mænd” fra Driftcentret med helt hvide nye arbejdshandsker tømme skrald eller klippe hæk, så er det Johannes Debes og Hasan Topcu. De to mænd er ansat og starter i dag, 1. oktober.

Vi er din bestyrelse i Gadehavegård

Ibrahim El-Khatib
Formand

Vi bor i Gadehavegård og er beboernes repræsentanter. Vi samarbejder derfor med mange forskellige aktører for at tilgodese beboernes interesser. Vi har et tæt samarbejde med vores lokale Driftscenter, Café Gadehjørnet, Det boligsociale team samt vores kundechef i Servicecentret.

Vi har også en god kontakt til vores lokale beboerforeninger/klubber og beboere, som engagerer sig i forskellige frivillige opgaver, der har alle beboeres interesse.

Derudover holder vi statusmøder med Dansk Kabel-Tv, YouSee, DinParkering og det sundhedsfaglige team i Høje Taastrup Kommune.

 

I forbindelse med Udviklingsplanen samarbejder vi også med Genhusningsteamet, arkitekter og ingeniører samt Domea.dk/Byg.

Vi er repræsenteret i vores boligselskab´s “Danske Funktionærers boligselskab” repræsentantskab samt i organisationsbestyrelsen.

Endelig samarbejder vi også med flere afdelinger i Høje-Taastrup Kommune samt andre boligområder, almene og ejerforeninger


Send os en mail, hvis du har nogen spørgsmål.

Vi bestræber os på at svare dig så hurtigt som muligt, men gør opmærksom på, at bestyrelsesarbejde er frivilligt og foregår i vores fritid. Vi ser frem til til at høre fra dig.


Formand og
kontakt til medier
Ibrahim El-Khatib

Kasserer
Jesper Jensen

Sekretær
Pia v. Benzon

facebook og arrangementer
Alice Jensen

Arrangementer & Eventudvalg
Fazilet Sahin, Alice Jensen, Jesper Jensen, Vibeke Aagaard Jensen og Pia von Benzon, samt det Boligsociale Team/’Det Spirer’.

Kalender for Gadehavegård

Arrangementer og aktiviteter i løbet af året - som du kan få ind i din kalender på mobil eller pc -og blive husket på!

Gadehavegårds historie

Gadehavegård var en gammel slægtsgård på ca. 80 tønder land. Gården lå, hvor busserne nu drejer op til Høje Taastrup station og jorden omfattede både Gadehavegård og Olufsborg. Slægten på Gadehavegård “leverede” 4 sognerådsformænd, og een af dem bliver omtalt som den egentlige grundlægger af Taastrup By. Det var den sidste landmand Oluf Jensen der lagde navn til Olufsborg.

Læs mere om Gadehavegårds historie

Den sidste landmand på Gadehavegård hed Oluf Jensen. Han arvede gården i 1937 og den blev da vurderet til kr. 120.000. Oluf Jensen blev gift med Ingrid fra Aggersø i 1938 og i ægteskabet fik de en søn. De var begge flittige og ordentlige. de levede jævnt godt. Intet blev købt på afbetaling (renterne kunne ikke trækkes fra dengang).

Gadehavegård var en af de gode, veldrevne gårde. Jorden var plan og man dyrkede hvede, byg havre, rødkløver og hvidkløver. Der var 35 køer og 400-500 høns. Oluf Jensens kone passede hønsene og solgte æggene til ostehandler Poulsen, der boede på Jernbane Alle og som kørte rundt og solgte ost og de æg han købte.

Gården havde året rundt 2 karle, 1 ungpige, 1 ugift fodermester (som boede i et lille hus i Høje Taastrup Landsby), 1 ekstra dreng om sommeren og ekstra hjælp i roe- og høsttiden.

Da Oluf arvede Gadehavegård havde hans far drænet den ene halvdel af jorden og han drænede selv den anden halvdel. Han indlagde som den første i Høje Taastrup centralvarme i stuehuset , lavede storstuen om til karlekamre, idet han mente de gamle var for kolde så dem brugte han til værksted.

Oluf Jensen sagde “Folkene skal have det godt”. Han tog medhjælperne med til landbrugsmøder og markvandring og han diskuterede landbrugsmetoder med dem. Alle fik små gaver når noget var gjort godt. Han havde derfor folkene længe og havde ikke svært ved at få folk – man så derfor også sjældent annoncering i avisen. dette og især indlægning af centralvarme til folkene skabte en del misundelse blandt andre gårdmænd, der måske ikke havde så godt råd.

Oluf Jensen solgte gården i 1964 og flyttede til Møllegården i Vedderlev. Han solgte gården for 4.8 millioner kroner.